Κυριακή 29 Απριλίου 2012

ΦΟΡΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ο Παπαδήμος πλήρωσε σε 8 χρόνια φόρο 511 ευρώ για αποδοχές 2,238 εκατ ευρώ!


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ο Παπαδήμος πλήρωσε σε 8 χρόνια φόρο 511 ευρώ για αποδοχές 2,238 εκατ ευρώ!


Ο διορισμένος και όχι εκλεγμένος πρωθυπουργός της Ελλάδος Λ Παπαδήμος στην χρονική περίοδο 2004 με 2011 πλήρωσε φόρο 511 ευρώ ενώ δήλωσε εισόδημα 2,238 εκατομμύρια ευρώ!
Σε ρεπορτάζ της η εφημερίδα Παρόν αναφέρει ότι ο Λ Παπαδήμος ως αντιπρόεδρος της ΕΚΤ λάμβανε αφορολόγητες απολαβές μεταξύ 250 και 311 χιλ ευρώ ετησίως.
Προφανώς και ο πρωθυπουργός δεν έκανε κάτι παράνομο. Καλυπτόταν από το καθεστώς που ισχύσει στην ΕΚΤ να λαμβάνουν αφορολόγητες απολαβές τα μέλη της Κεντρικής Τράπεζας.
Προφανώς η εξέλιξη αυτή είναι ηθικά απαράδεκτη. Η ΕΚΤ δεν συμμετείχε στο ελληνικό haircut ενώ ταυτόχρονα η ΕΚΤ μεριμνά τα μέλη της να πληρώνονται αφορολόγητα.
Δυστυχώς οι θεσμικοί έχουν πλήρως διαβρωθεί. Ο Πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος δεν μπορεί να κατηγορηθεί για κάτι, αναφέρει το bankingnews.gr, όμως προκύπτει ένα θέμα ηθικής τάξης.
Από την μια για 2,238 εκατ ευρώ πλήρωσε 511 ευρώ άλλος θα πλήρωνε πάνω από 700 χιλιάδες ευρώ ενώ από την άλλη δεν μπορεί να ζητάει θυσίες από τον ελληνικό λαό χωρίς να έχει κάνει καμία ο ίδιος.
Δυστυχώς η χώρα έχει καταρρεύσει προκαλώντας την οργή της κοινωνίας.

Πηγή



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου