Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΕΝΑ ΓΑΪΔΟΥΡΙ





Σκληρή αυτοκριτική από τον ανεπάγγελτο Αντώνη Σαμαρά

Νομίζω ότι είναι η πιο σκληρή αυτοκριτική που έχει τολμήσει ποτέ Έλληνας πολιτικός. Ο Αντώνης Σαμαράς ουσιαστικά ζήτησε από το βήμα του Ζαππείου να μην τον ψηφίσουν οι πολίτες καθώς δεν επιθυμεί μια βουλή γεμάτη με λόρδους, ανεπάγγελτους και κομματάρχες.
Όπως είναι ευρέως γνωστό, ο σημερινός πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας δεν έχει εργαστεί ποτέ στη ζωή του ενώ έχει δηλώσει ότι για αρκετά χρόνια κοιτούσε απλώς το ταβάνι, περιμένοντας να επιστρέψει στην κεντρική πολιτική σκηνή.
Είναι επίσης "λόρδος" καθώς προέρχεται από ένα από τα πλέον ιστορικά "τζάκια" της αστικής Αθήνας, κάτι εξάλλου που του εξασφάλισε και τη δυνατότητα να ζήσει χωρίς την ανάγκη εργασίας. Τέλος, δεν χρειάζεται να εξηγήσει κανείς γιατί είναι και "κομματάρχης".
Συνοψίζοντας, ακολουθούμε την πρόταση Σαμαρά για μια Βουλή χωρίς λόρδους, ανεπάγγελτους και κομματάρχες κι ως εκ τούτου δεν ψηφίζουμε Αντώνη Σαμαρά.



Σημείωση Gaidouristas
Βρε Αντώνη .. δε μας τα λες καλά.. αν φύγουν όλοι οι ανεπάγγελτοι από την πολιτική τότε ποιος θα μείνει να κυβερνήσει αυτό τον τόπο ;; οι άξιοι και οι ικανοί;
Δε μας τα λες καλά ….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου