Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

ΤΟ @@@@ ΣΕΡΝΕΙ ΤΑ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ


Το..."παζάρι" του έρωτα στο Αρκαλοχώρι!

 

Το..."παζάρι" του έρωτα στο Αρκαλοχώρι!

 

Σύγχρονο...σκλαβοπάζαρο λευκής σάρκας, με πρωταγωνιστές νεαρές Βουλγάρες και ντόπιους μεσήλικες και συνταξιούχους στους δρόμους του Αρκαλοχωρίου!
Κάποτε φημιζόταν για την εμποροπανήγυρη του Σαββάτου. Τότε που γινόταν χαμός από τους χιλιάδες κατοίκους της κωμόπολης και των γύρω χωριών.
Σήμερα, όμως, ένα διαφορετικό ΄΄νυχτερινό πανηγύρι΄΄ έχει πάρει τη θέση του, μετατρέποντας τους κεντρικούς δρόμους του Αρκαλοχωρίου σ' ένα σύγρονο σκλαβοπάζαρο λευκής σάρκας με
πρωταγωνιστές νεαρές Βουλγάρες και ντόπιους μεσήλικες και συνταξιούχους!
Δύο από τους πιο κεντρικούς δρόμους του Αρκαλοχωρίου, εκείνος της Παλιάς Αγοράς και της εκκλησίας του Αγίου Νικήτα, φέρουν το 'βάρος' της μετάλλαξης του χωριού το βράδυ, σ΄ένα κέντρο πορνείας και ακολασίας.
Κορίτσια από 15 χρόνων μέχρι 20, σε συγκεκριμένα σπίτια και χώρους...διαλαλούν την..."πραμάτεια" τους, με στόχο τους ντόπιους ηλικιωμένους που ασυνήθιστοι μέχρι πριν μερικά χρόνια στον "απαγορευμένο καρπό", ζουν μια ιδιότυπη σεξουαλική επανάσταση!
Καθημερινά είναι τα δράματα στα σπίτια της περιοχής, όπου πολλές τέτοιες κοπέλες "ξεκοκαλίζουν" τις συντάξεις των ηλικιωμένων και ειδικά, λένε όσοι ξέρουν, μετά τις 10 του μήνα, οπότε και τα χρήματα της σύνταξης έχουν γίνει καπνός, εκτυλίσσονται σκηνές απείρου κάλλους μεταξύ γονιών και παιδιών!
Μάλιστα,  αρκετοί στην κυριολεξία στήνουν...καρτέρι στους υπαλλήλους των τοπικών ΕΛΤΑ, προκειμένου να προλάβουν τη σύνταξη των ηλικιωμένων γονιών τους, πριν πέσουν θύμα των ερωτικών τους επιδιώξεων!
Όμως το 'πάρτυ' της ακολασίας και της πορνείας έχει και πολλές παρενέργειες εκτός από τις... απολεσθείσες συντάξεις. Πολλές, σεξουαλικώς μεταδιδόμενες ασθένειες, που κάνουν τους γιατρούς του Κέντρου Υγείας Αρκαλοχωρίου να τρίβουν τα μάτια τους!
"Οι βαλανοποστίτιδες, οι κυστίτιδες και  οι  ουρολοιμώξεις που προέρχονται από σεξουαλικές συνευρέσεις κατα φύση και παρά φύση με άτομα που είναι για μέρες ή και βδομάδες άπλυτα και βρώμικα έχουν γίνει ρουτίνα",  λέει στο CRETALIVE ο Διευθυντής του Κ.Υ. Αρκαλοχωρίου και εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα Υγείας στο Δήμο Μινώα Αντώνης Χρονάκης. ΄
΄Μάλιστα είχαμε και δύο σοβαρά περιστατικά με ενεργή ηπατίτιδα, μ΄έναν ντόπιο κι έναν ξένο, που, αφού τους βρήκαμε το πρόβλημα, εξαφανίστηκαν΄΄.
Οι φορείς της περιοχής, έκρουσαν τον 'κώδωνα' του κινδύνου στη σύσκεψη που έγινε για τη μικροεγκληματικότητα στο Δήμο Μινώα, ως παράπλευρο αλλά ιδιαιτέρως σημαντικό πρόβλημα που οφείλεται στην πολυπληθή παρουσία των ξένων κυρίως  στο Αρκαλοχώρι όπου οι άθλιες συνθήκες διαβίωσης σε συνδιασμό με την πείνα και την εξαθλίωση...θεριεύουν την πορνεία στην περιοχή!



Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου