Κυριακή 29 Απριλίου 2012

ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΠΩ .. ΤΡΑΓΟΥΔΑ ΕΝΑ ΓΑΪΔΟΥΡΙ..


Ακης: Σαράντα χρόνια στην πολιτική τα ξέρω όλα



ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΣΤΑΜΑΤΗ ΜΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ


Ακης: Σαράντα χρόνια στην πολιτική τα ξέρω όλα

Να απεμπλέξει τη σύζυγό του από την υπόθεση για την οποία έχουν αμφότεροι προφυλακιστεί, επιχείρησε ο Ακης Τσοχατζόπουλος. Με δήλωσή του η οποία διανεμήθηκε το Σάββατο στους δημοσιογράφους ο πρώην υπουργός υποστηρίζει ότι η Βίκυ Σταμάτη «ουδεμία σχέση έχει με οποιοδήποτε διοικητικό, πολιτικό, οικονομικό, τεχνικό θέμα που εξετάζει η Δικαιοσύνη στο πλαίσιο της έρευνάς της», ενώ για πρώτη φορά αφήνει να εννοηθεί ότι θα «μιλήσει».

Η Βίκυ Σταμάτη κρατείται από το βράδυ της Παρασκευής στον χώρο όπου κρατούνται οι μητέρες με βρέφη, σε ένα κελί πάνω από το διοικητήριο των γυναικείων φυλακών. Σύμφωνα με τον κανονισμό των φυλακών θα μπορεί κάθε Κυριακή να συναντά το σύζυγό της κάθε Κυριακή μετά από αίτημα που θα υποβάλλει στον εισαγγελέα των φυλακών και εφόσον αυτό γίνεται δεκτό, ενώ ενδέχεται να προαυλίζεται μόνη της.
Αναλυτικά η δήλωση του Άκη Τσοχατζόπουλου:
«Μπροστά στις κάλπες που βρίσκονται πλέον οι Έλληνες πολίτες, απαιτούν αλήθεια, ειλικρίνεια, φως παντού και για όλους, αυτοκριτική και ανάληψη ευθύνης από τον καθένα για τη στάση και το έργο του μέχρι τώρα.
Ερωτώ, λοιπόν, σήμερα ξανά: Αποδέχονται οι σημερινές ηγεσίες των δύο κομμάτων ΠΑΣΟΚ και ΝΔ να συνεχίσουν και να επεκτείνονται μάλιστα οι πρακτικές «ανθρωποφαγίας» και εξόντωσης, πολιτικά, κοινωνικά, ηθικά, ακόμη και βιολογικά, των κομματικών αντιπάλων;
Είμαι βέβαιος και πάλι ότι θα καταδικάσουν όλοι απερίφραστα τέτοιες πρακτικές. Στην πράξη όμως άλλα έκαναν, όπως τους αποκάλυψε η Δικαιοσύνη με την τελεσίδικη απόφαση του Δικαστικού Συμβουλίου του Ανωτάτου Ειδικού Δικαστηρίου τον Αύγουστο του 2011, όταν κήρυξε απαράδεκτη και ανυπόστατη την άσκηση ποινικής δίωξης της Βουλής για παθητική δωροδοκία εναντίον μου. Τότε που με τις εσωκομματικές τους πλειοψηφίες ΠΑΣΟΚ και ΝΔ χειραγώγησαν από κοινού το σύνολο σχεδόν του Κοινοβουλίου. Άρα στην πράξη προωθούν μια πρωτοφανή πολιτική δίωξη με νομικό μανδύα, που τυπικά έχει στόχο εμένα, στην ουσία όμως μετατρέπει σε θύματα όλα τα μέλη της οικογένειάς μου, ακόμη και τα ανήλικα παιδιά.
Η χθεσινή αυθαίρετη επιβολή από τον Ανακριτή και τον Εισαγγελέα, προσωρινής κράτησης στη σύζυγό μου Β. Τσοχατζοπούλου, έγινε με πλήρη αγνόηση των όρων που προβλέπει ο Κώδικας Ποινικής Δικονομίας, αλλά και χωρίς καμία απόδειξη ή ένδειξη σε βάρος της. Έγινε με πλήρη αγνόηση του γεγονότος ότι είναι νόμιμη ιδιοκτήτρια του διαμερίσματός μας, που αποκτήθηκε με απόλυτα διαφανείς όρους, με τραπεζικό δανεισμό ύψους 850.000 ευρώ -με εμένα εγγυητή στα τραπεζικά συμβόλαια δανείου, καθώς και στις υποθήκες που έχουν εγγραφεί στα υποθηκοφυλακείο-, και σταδιακή καταβολή του υπόλοιπου τιμήματος των 450.000 ευρώ, -αποκλειστικά από ίδιους πόρους που καλύπτονται από τα εισοδήματα όλων των προηγούμενων ετών, όπως έχουν δηλωθεί στις φορολογικές μας δηλώσεις-, στη διάρκεια της τριετίας 2006-2009 προς τα συνεργεία που ολοκλήρωσαν τις κατασκευές του σπιτιού.
Πέραν τούτου όμως, ουδεμία σχέση έχει εκείνη με οποιοδήποτε άλλο, διοικητικό, πολιτικό, οικονομικό, τεχνικό θέμα που εξετάζει η Δικαιοσύνη στο πλαίσιο της έρευνάς της.
Το μόνο για το οποίο έχει την απόλυτη ευθύνη, είναι να αναθρέψει το παιδί μας 5,5 ετών, καθώς και να στηρίξει το σπίτι και την οικογένειά της.

Πέραν της τελεσίδικης νομικής κρίσης του Δικαστικού Συμβουλίου του ΑΕΔ, και στην πράξη, όπως βεβαίωσαν οι ελεγκτικές Αρχές του ΣΔΟΕ και της Δικαιοσύνης στη Βουλή, καμία σχέση δεν υπάρχει ούτε με δωροδοκίες, ούτε με «ξέπλυμα βρώμικου χρήματος». Έτσι, εφαρμόζοντας έμπρακτα τη θεωρία της «οικογενειακής ευθύνης», εξελίσσεται η «επιχείρηση προσωρινής κράτησης». Μετά από έμενα τη Μ. Εβδομάδα, την κόρη μου Αρετή, μητέρα τριών ανήλικων παιδιών, προχτές, με την απαράδεκτη προσωρινή κράτηση και της συζύγου μου, χτες, -αδιαφορώντας ότι έτσι εγκαταλείπεται μόνο του το 5,5, ετών παιδί μας-, ολοκληρώνεται το σχέδιο εξόντωσης που οδηγεί στη διάλυση της οικογένειας μου.
Κάποιοι μου λένε: «Πες τα. Αποκάλυψε ποιοι είναι πίσω, ποιοι χρεώνονται επιτέλους αυτές τις αήθεις, εγκληματικές, απάνθρωπες πολιτικές διώξεις, επί 20 μήνες, ποδοπατώντας έτσι τα ανθρώπινα δικαιώματα και τους δημοκρατικούς θεσμούς».
Απαντώ: Στο φυσικό Δικαστή, όπου γρήγορα θα βρεθούμε, πρέπει και θα ειπωθούν όλα. Εκεί θα λάμψει η αλήθεια, θα καταρρεύσει το ψεύδος, θα αποκαλυφθεί ποιοι τίμησαν το δημόσιο συμφέρον και την υπηρεσία στην πατρίδα μας και στο λαό μας.
Προσωπικά δηλώνω ότι δεν εκβιάζομαι. Σαράντα χρόνια στην πολιτική ζωή της χώρας, τα ξέρω όλα. Είμαι αθώος, δεν με αγγίζει καμία κατηγορία, ούτε τα ψεύδη, οι συκοφαντίες και οι λάσπες.
Δε θα μείνει τίποτα στο σκοτάδι. Όλα στο φως».




 
            Σημείωση Gaidouristas
Αμ αυτό περιμένουμε Άκη μου .. να μιλήσεις .. εκτός και αν σε βγάλουνε τάχα άρρωστο και σε αφήσουνε να γυρίσεις στο σπιτάκι σου αγοράζοντας τη σιωπή σου επιστρέφοντας σου τις μίζες …
Αλήθεια γιατί δε δημεύεται η περιούσια σου υπέρ δημοσίου ;;;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου