Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

ΤΙ ΦΟΒΗΘΗΚΕ Η ΓΑΪΔΟΥΡΑ ;

μικροβιολόγος,έλεγχος,ηλεκτρονικό έγκλημα,δίωξη,φορολογική παράβαση,ασθενείς,δικ

 

Συνελήφθη μικροβιολόγος που προσπάθησε να αποφύγει φορολογικό έλεγχο

Συνελήφθη χθες το απόγευμα στον Άγιο Δημήτριο Αττικής, από αστυνομικούς της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, 53χρονη μικροβιολόγος, η οποία επιχείρησε να αποφύγει φορολογικό έλεγχο.
Η μικροβιολόγος συνελήφθη στα όρια του αυτοφώρου για το αδίκημα της απείθειας και από τον φορολογικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν παραποιημένα στοιχεία στο βιβλίο επίσκεψης ασθενών, ενώ διαπιστώθηκαν και άλλες φορολογικές παραβάσεις.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης ανώνυμης καταγγελίας, κλιμάκιο αστυνομικών του Τμήματος Κοινωνικής και Ασφαλιστικής Προστασίας της Οικονομικής Αστυνομίας, μετέβη προχθές στο ιατρείο της 53χρονης στον Άγιο Δημήτριο Αττικής, προκειμένου να πραγματοποιήσει φορολογικό έλεγχο. Ωστόσο η 53χρονη μικροβιολόγος, για να αποφύγει τον έλεγχο, δεν επέτρεψε την είσοδο των αστυνομικών, παρά τις συνεχείς νόμιμες προσκλήσεις των αστυνομικών, με αποτέλεσμα να μην πραγματοποιηθεί ο έλεγχος.
Η 53χρονη μικροβιολόγος, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος της, οδηγήθηκε σήμερα το πρωί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ παράλληλα θα ενημερωθεί και η αρμόδια Δ.Ο.Υ., ως προς την κίνηση της διοικητικής διαδικασίας και την επιβολή των προβλεπόμενων διοικητικών προστίμων.


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου