Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

ΓΑΙΔΑΡΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ


Προπονητής μπάσκετ ... μποξέρ - Χτύπησε αναίτια 12χρονο!


Προπονητής μπάσκετ ... μποξέρ - Χτύπησε αναίτια 12χρονο!


Προπονητής παιδικής ομάδας μπάσκετ είδε πρώην προπονούμενό του και τον χτύπησε! - Μήνυση κατά του προπονητή κατέθεσε η οικογένεια του 12χρονου
"Ειδικός" όχι μόνο στο μπασκετ αλλά και ... στο μποξ φαίνεται πως είναι ο προπονητής μπάσκετ, που χωρίς αφορμή επιτέθηκε και χτύπησε ένα 12χρονο παιδί! Το αδιανόητο περιστατικό συνέβη, χθες το απόγευμα, στην αυλή δημοτικού σχολείου στην περιοχή του Μασταμπα, όπου ο προπονητής είδε τον πρώην αθλούμενό του, όμως αντί να τον χαιρετίσει ... τον ξυλοφόρτωσε!

Το 12χρονο αγόρι πήγε, χθες το απόγευμα, στην αυλή του 15ου δημοτικού σχολείου στην περιοχή της Παναγίτσας Μασταμπά, στο Ηράκλειο για να παίξει μπάσκετ. Σε διπλανό χώρο βρισκόταν ο 45χρονος προπονητής, στην ομάδα του οποίου ανήκε μέχρι πρότινος ο 12χρονος. Ωστόσο κάποια προβλήματα στη συμπεριφορά του προπονητή ανάγκασαν το μικρό να ζητήσει από τους γονείς του να τον μετακινήσουν σε άλλη ομάδα, όπως κι έγινε.

Όταν ο 45χρονος, χθες το απόγευμα, είδε το παιδί κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος του και χτυπώντας το του είπε "Δε σου έχω πει όπου με βλέπεις να μην έρχεσαι;". Το αγόρι γύρισε στο σπίτι και διηγήθηκε όσα συνέβησαν στον πατέρα του, γόνο γνωστής οικογένειας του Ηρακλείου, ο οποίος με τη σειρά του υπέβαλλε μήνυση κατά του γυμναστή, ο οποίος μάλιστα φαίνεται πως και στο παρελθόν έχει παρουσιάσει πρόβλημα συμπεριφοράς.

Το περιστατικό έχει προκαλέσει αναστάτωση στην "μπασκετική" κοινωνία, ενώ για άλλη μία φορά προκαλούνται ερωτηματικά και ανησυχία σε σχέση με τα κριτήρια με βάση τα οποία προσλαμβάνονται προπονητές παιδικών ομάδων, οι οποίοι αναλαμβάνουν όχι μόνο να προπονήσουν αλλά και να συμβάλλουν στη διαπαιδαγώγηση των παιδιών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου