Κυριακή 29 Απριλίου 2012

ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΓΑΪΔΟΥΡΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ !!









Προσοχή !!!!
To παρακράτος της Δεξιάς είναι εδώ!

Ένας αδυσώπητος πόλεμος του δεξιού παρακράτους βρίσκεται σε εξέλιξη.


Ο τίτλος θα μπορούσε να είναι Συγγρού VS Συγγρού μια και σε μονομαχία (με κάθε βρώμικο μέσο) δίχως αύριο εξελίσσεται η αμείλικτη σύγκρουση ανάμεσα στη ΝΔ και τους Ανεξάρτητους Έλληνες.
Τα δύο κόμματα που έχουν έδρα τη Συγγρού τις τελευταίες μέρες βρίσκονται σε εμπόλεμη κατάσταση στην οποία πρωταγωνιστεί το παρακράτος, οι μυστικές υπηρεσίες και οι πάσης φύσεως χαφιέδες.
Από τη μία, η απόδειξη που εμφανίζει τον δημοσιογράφο και υποψήφιο Ανεξάρτητο Βασίλη Χήτο να πληρώνεται από την ΕΥΠ και από την άλλη η σύλληψη του Λιάτσου μετά από πρωτοσέλιδο κατά του Καμμένου. Προφανώς αυτά που ζούμε είναι εικόνες από το μέλλον σε περίπτωση που η δεξιά και τα ακροδεξιά παρανυφάκια της (ΛΑΟΣ-Χρυσή Αυγή), έχουν την ευκαιρία να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να σχηματίσουν κυβέρνηση.
Τα τελευταία γεγονότα δίνουν την εντύπωση πως από το σκηνικό παρακράτους απουσιάζει μόνο το τρίκυκλο που σκότωσε (τον σε «επικαιρότητα» Γρηγόρη Λαμπράκη). Δεν είναι μόνο σενάρια επί χάρτου αλλά γεγονότα που βρίσκονται σε εξέλιξη μπροστά μας. Από τη μια, ένας σκληρός δεξιός συνδικαλιστής της Δικαιοσύνης, ο Χαράλαμπος Αθανασίου αναλαμβάνει επικεφαλής του ψηφοδελτίου της ΝΔ και από την άλλη ένας σκοτεινός κόσμος πρακτόρων με αλληλοκατηγορίες για πλαστογραφίες και εκβιασμούς παρελαύνει μπροστά στα μάτια μας.
Στο μεταξύ τόσο ο Σαμαράς όσο και ο Καμμένος περιγράφουν στις ομιλίες τους τον αστυνομικοστρατιωτικό κρατικό μηχανισμό που οραματίζονται.
Οι ψηφοφόροι έχουν 7-8 μέρες στη διάθεσή τους να τους κατεβάσουν τις κουκούλες.
Κι όλα αυτά συμβαίνουν στο χώρο της Δεξιάς που μας έχει συνηθίσει σε παρακρατικές μεθοδεύσεις. Βέβαια τα πράγματα θα μπορούσαν να μην είναι ακριβώς έτσι όπως φαίνονται. Δηλαδή αυτό που δείχνει σήμερα σαν σύγκρουση να μεταβληθεί εν μια νυκτί σε συνεργασία.
Άλλωστε όλοι οι ηγέτες της Δεξιάς μας έχουν συνηθίσει σε κωλοτούμπες-ακόμη και ο ζόρικος Μιχαλολιάκος κατηγορήθηκε για κωλοτούμπες από τους σκληροπυρηνικούς Χρυσαυγίτες που τον εγκατέλειψαν.
Όλα αυτά θα μπορούσαν να ηχήσουν σαν σάλπισμα κινδύνου απέναντι στους ψηφοφόρους που βλέπουν πως εκτός από την οικονομική εξαθλίωση και την ανέχεια κάποιοι ετοιμάζουν να παραδώσουν τη χώρα σε μια σκοτεινή παρακρατική διακυβέρνηση.

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΩΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ>
Το βράδυ της 22ας Μαΐου 1963 ο Λαμπράκης μίλησε σε εκδήλωση που διοργάνωσε στη Θεσσαλονίκη η «Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη». Πριν ακόμα η εκδήλωση ξεκινήσει, πλήθος παρακρατικών και αστυνομικών με πολιτικά είχαν καταλάβει τα γειτονικά πεζοδρόμια, κραυγάζοντας συνθήματα και προπηλακίζοντας όσους προσέρχονταν στην αίθουσα για να πάρουν μέρος σε αυτή. Άλλοι αστυνομικοί, ένστολοι, αν και παρόντες σε μεγάλο αριθμό δεν λάμβαναν κανένα μέτρο για την απώθηση των παρακρατικών, παρά τις διαμαρτυρίες των οργανωτών και του ίδιου του Λαμπράκη, ενός μέλους δηλαδή του ελληνικού κοινοβουλίου. Μάλιστα, ένας παρακρατικός κατόρθωσε να χτυπήσει το Λαμπράκη στο κεφάλι με ρόπαλο κατά την είσοδό του στην αίθουσα της εκδήλωσης, τραυματίζοντάς τον ελαφρά. Σοβαρά, αντίθετα, τραυματίστηκε από τους ανεξέλεγκτους διαδηλωτές ο έτερος παρών αριστερός βουλευτής, Γιώργος Τσαρουχάς.
Με την ολοκλήρωση της εκδήλωσης, ο Λαμπράκης εγκατέλειψε την αίθουσα με πρόθεση να κατευθυνθεί σε κοντινό ξενοδοχείο όπου είχε καταλύσει. Τον ακολούθησαν μόνο δύο σύντροφοί του, καθώς η αστυνομία απέκλεισε το κοινό της εκδήλωσης στο εσωτερικό της αίθουσας, απαγορεύοντας προσωρινά την έξοδο. Ακριβώς εκείνη τη στιγμή, στη διασταύρωση των οδών Ερμού και Ελ. Βενιζέλου και παρά το γεγονός ότι η αστυνομία είχε αποκλείσει όλους τους δρόμους, ένα τρίκυκλο εμφανίστηκε από το πουθενά, πλησίασε το Λαμπράκη με ιλιγγιώδη ταχύτητα και τον έριξε στο έδαφος. Κανείς αστυνομικός δεν κινήθηκε για να εμποδίσει το τρίκυκλο πριν το χτύπημα, να συλλάβει τον οδηγό του μετά, ή ακόμα και να βοηθήσει τον αιμόφυρτο Λαμπράκη. Όπως αποδείχτηκε, το θύμα είχε δεχτεί ισχυρό χτύπημα στο κεφάλι από μεταλλικό αντικείμενο.
Το πιθανότερο είναι ότι οι δράστες της επίθεσης θα είχαν διαφύγει ανενόχλητοι, αν ένας παριστάμενος Θεσσαλονικιός, ο Μανόλης Χατζηαποστόλου (με το παρατσούκλι «Τίγρης») δεν είχε πηδήσει αστραπιαία στην καρότσα του τρίκυκλου. Για ένα περίπου χιλιόμετρο το τρίκυκλο έτρεχε στους δρόμους της Θεσσαλονίκης χωρίς κανένα αστυνομικό ή άλλο όχημα να το καταδιώκει. Ο Χατζηαποστόλου εξουδετέρωσε μετά από σκληρή πάλη το μοναδικό επιβάτη της καρότσας, Μανόλη Εμμανουηλίδη (ήταν αυτός που είχε καταφέρει το θανατηφόρο χτύπημα στο Λαμπράκη) και κατόπιν υποχρέωσε τον οδηγό Σπύρο Γκοτζαμάνη να σταματήσει. Ακολούθησε νέα πάλη αυτή τη φορά ανάμεσα στον Χατζηαποστόλου και τον Γκοτζαμάνη, έως ότου εμφανίστηκε ένας απλός τροχονόμος, ο οποίος μη γνωρίζοντας όσα είχαν προηγηθεί, συνέλαβε τον Γκοτζαμάνη κατόπιν υποδείξεων των περαστικών. Ο Λαμπράκης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ σε κωματώδη κατάσταση από την οποία δεν εξήλθε ποτέ. Πέθανε τέσσερις μέρες αργότερα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου