Σάββατο 7 Απριλίου 2012

ΜΙΑ ΓΑΪΔΟΥΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ


Άφηνε το παιδί στο πάρκινγκ… και «έβγαζε τα μάτια της»!

Η γυναίκα στάθμευε το αυτοκίνητό της σε πάρκινγκ στο κέντρο της Πάτρας, μετέφερε πάντα το παιδί της και «παρακαλούσε» τον ιδιοκτήτη ή τον υπάλληλο βάρδιας να... προσέχουν το παιδί γιατί έπρεπε να «πεταχτεί» στον γιατρό! Μέχρι εδώ όλα καλά, αφού ο ιδιοκτήτης του πάρκινγκ προθυμοποιήθηκε να κάνει... και την νταντά, σκεπτόμενος πως η γυναίκα μπορεί να μην είχε που να αφήσει το παιδί και ίσως η ασθένειά της να ήταν σοβαρή, οπότε... δεν θα έπρεπε το παιδί να αντιληφθεί το παραμικρό!
Το παιδί κατέβηκε από το αυτοκίνητο, ο ιδιοκτήτης το οδήγησε στον χώρο που υπάρχει τηλεόραση και του είπε να καθίσει εκεί μέχρι να έρθει η μητέρα του! Μόνο που το ραντεβού με τον γιατρό κράτησε... δύο ώρες! Δεν μίλησε ο ιδιοκτήτης, η κυρία πήρε το παιδί της μπήκε μέσα στο αυτοκίνητο και έφυγε!
Την επόμενη εβδομάδα... το ίδιο σκηνικό! Εμφανίζεται και πάλι η κυρία, το παιδί μέσα στο αυτοκίνητο, παρακαλά τον ιδιοκτήτη να κρατήσει το παιδί μέχρι να ολοκληρωθεί η επίσκεψη στον γιατρό! Ο γνωστός επιχειρηματίας συμφωνεί, η γυναίκα φεύγει αλλά λόγω της «πολύωρης» προηγούμενης καθυστέρησης, αποφασίζει να την ακολουθήσει για να δει... που πηγαίνει! Έτυχε βλέπετε να γνωρίζει και τον σύζυγό της και η όλη της συμπεριφορά του προκάλεσε εντύπωση.
Η κυρία περπάτησε, δεν μπήκε σε καμία από τις γύρω πολυκατοικίες (στις οποίες υπάρχουν αρκετά ιατρεία) και έφθασε κοντά... στην παραλιακή ζώνη της πόλης! Μπήκε σε γνωστό ξενοδοχείο και προφανώς ανέβηκε σε κάποιο δωμάτιο!
Ο ιδιοκτήτης του πάρκινγκ... έμεινε με ανοιχτό το στόμα! Γιατί σίγουρα ο γιατρός με τον οποίον είχε ραντεβού ήταν «γιατρός... του σεξ» και άλλη «ασθένεια» θα της «γιάτρευε»! Επέστρεψε στην επιχείρησή του, κούνησε το κεφάλι του σκεπτόμενος... το παιδάκι της που είχε «κολλήσει» τα μάτια του στην τηλεόραση επί 2 ώρες επειδή η μαμά του ήθελε... να βγάλει τα μάτια της με τον εραστή της στο ξενοδοχείο!
Δεν θα ξανακάνει την νταντά!Η κυρία επέστρεψε δύο ώρες μετά! Ευχαρίστησε τον ιδιοκτήτη του παρκινγκ που και πάλι... της έκανε την νταντά, επιβίβασε το παιδί της (ηλικίας γύρω στα 5) στο αυτοκίνητό της και έφυγε! Ο σύζυγός της, επιχειρηματίας της πόλης (όχι από τους πολύ γνωστούς) νόμιζε πως το παιδί του... έχει πάει βόλτα με τη μαμά! Και που να ήξερε πως η σύζυγός του χρησιμοποιούσε ως «κάλυψη» τον γιο τους... για να συναντά τον αγαπημένο της... στο σχεδόν παραλιακό ξενοδοχείο! Όσο για τον ιδιοκτήτη του παρκινγκ; Δεν θέλησε να ανακατευτεί στην σχέση του ζευγαριού (έστω και αν γνωρίζει τον σύζυγο) σκεπτόμενος πως... θα μπορούσε να βρεθεί και μπλεγμένος! Πάντως όπως έλεγε σε κάποιους φίλους του... δεν πρόκειται να ξανακάνει την «νταντά»! 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου