Πέμπτη, 12 Απριλίου 2012

ΡΟΥΜΑΝΟΙ ΤΑ ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΟΥ ΦΟΝΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΚΟΠΗ


Βιασμός πριν το φόνο -Πατέρας & γιος οι δολοφόνοι της Σοφίας Κορναράκη

Βιασμός πριν το φόνο -Πατέρας & γιος οι δολοφόνοι της Σοφίας Κορναράκη


Εξιχνιάστηκε η δολοφονία της άτυχης ηλικιωμένης στην Επισκοπή - Πληροφορίες αναφέρουν ότι η 85χρονη, πριν βρει το θάνατο, έπεσε και θύμα βιασμού από το 44χρονο άνδρα.
Πατέρας και γιος είναι οι δράστες της δολοφονίας της 85χρονης Σοφίας Κορναράκη, μέσα στο σπίτι της στην Επισκοπή Πεδιάδος.

Η αστυνομία εξιχνίασε την υπόθεση που είχε συγκλονίσει το φιλήσυχο χωριό και συνέλαβε δύο Ρουμάνους, πατέρα και γιο, που διέμεναν παλιότερα στην Επισκοπή. Οι Ρουμάνοι έμεναν οικογενειακώς στην Επισκοπή, ενώ τα τελευταία χρόνια είχαν μετακομίσει στις Αγιες Παρασκιές, διατηρώντας ωστόσο δεσμούς με την Επισκοπή, την οποία επισκέπτονταν συχνά.

Οι δύο άνδρες προσήχθησαν, χθες το βράδυ, ενώ οι αστυνομικοί έφθασαν στα ίχνη τους κατόπιν αξιοποίησης γενετικού υλικού. Ο 44χρονος πατέρας και ο 18χρονος γιος από τη Ρουμανία έχουν ήδη ομολογήσει την πράξη τους.

Ωστόσο σοκάρει το γεγονός ότι η άτυχη 85χρονη, πριν βρει το θάνατο από τα χέρια των Ρουμάνων, έπεσε θύμα βιασμού από το 44χρονο πατέρα...

Η δικογραφία για την υπόθεση ολοκληρώνεται και εντός της ημέρας θα γίνουν οι σχετικές ανακοινώσεις από τον αστυνομικό διευθυντή Ηρακλείου, ταξίαρχο Μ.Κοντοδιάκο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου