Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΓΑΪΔΑΡΟΥ ΒΙΑΣΤΗ ΤΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ


Η ώρα της Δικαιοσύνης για το Νίκο Σειραγάκη


Πλησιάζει η ώρα της Δικαιοσύνης για το Νίκο Σειραγάκη, τον προπονητή μπάσκετ από το Ρέθυμνο που κατηγορείται για παιδεραστία. Ο προπονητής θα καθίσει στο "σκαμνί", στον Πειραιά, καθώς τελικά η δίκη θα διεξαχθεί εκτός Κρήτης, στις 8 Απριλίου.
Η υπόθεση που αποκαλύφθηκε μετά από πολύμηνη αστυνομική έρευνα, τον Δεκέμβριο του 2011 αφορά σε δεκάδες εφήβους του Ρεθύμνου, τους οποίους ο προπονητής φέρεται να εκμεταλλεύτηκε σεξουαλικά λόγω της ιδιότητας του και της απεριόριστης εμπιστοσύνης που έτρεφαν προς το πρόσωπο του οι ανήλικοι.
Το απόγευμα της 1ης Δεκεμβρίου του 2011 αστυνομικοί σπάνε την πόρτα της οικίας του γνωστού προπονητή μπάσκετ, στο Ρέθυμνο, και τον συλλαμβάνουν επ’ αυτοφώρω κατά την Αστυνομία - ο ίδιος το διαψεύδει, υποστηρίζοντας ότι τον συνέλαβαν ντυμένο στο διάδρομο - σε ασελγείς πράξεις με δύο 13χρονα αγόρια.
Οι συνταρακτικές αποκαλύψεις προκαλούν "σεισμό" στο Ρέθυμνο και στο πανελλήνιο με την ΕΛΑΣ να δημοσιοποιεί στοιχεία της πολύμηνης παρακολούθησης του 47χρονου κατηγορούμενου για παιδεραστία. Στην δικογραφία που διαβιβάζεται στη Δικαιοσύνη, περιλαμβάνεται μακροσκελής λίστα με τα ονόματα ανηλίκων με τα οποία φέρεται να "συναναστρεφόταν" ο 47χρονος ο οποίος πλέον αντιμετωπίζει βαρύτατες κακουργηματικές κατηγορίες για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια κατά συρροή.
Ο 47χρονος, που αρνείται τα όσα του αποδίδονται, κρατείται στις φυλακές Τρίπολης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου