Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ


Αυτός είναι ο 42χρονος συλληφθέντας για παιδική πορνογραφία στην Πάτρα

Αυτός είναι ο 42χρονος συλληφθείς για παιδική πορνογραφία στην Πάτρα

Τα στοιχεία ταυτότητας του 42χρονου συλληφθέντα στην Πάτρα που κατηγορείται για παιδική πορνογραφία έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ. Πρόκειται για τον Μυλωνά Δημήτριο του Αναστασίου και της Ιουλίας, που γεννήθηκε το 1971 και κατοικεί στην Πάτρα.
Σε βάρος του  ασκήθηκε ποινική δίωξη για την αξιόποινη πράξη της κατοχής υλικού παιδικής πορνογραφίας με τη χρήση διαδικτύου τελεσθείσα κατά συνήθεια.
Η δημοσίευση των στοιχείων ταυτότητας και της ποινικής δίωξης αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.
Υπενθυμίζονται οι αριθμοί κλήσης 11012 και 210-6476464, καθώς και οι ηλεκτρονικές διευθύνσεις 11012@hellenicpolice.gr και ccu@cybercrimeunit.gov.gr της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, όπου οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου