Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

ΔΙΧΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΑ ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ



H Xρυσή Αυγή στρατολογεί 6χρονα παιδιά και τους κάνει κατήχηση στα γραφεία της Λούτσας 

Ολο και περισσότερο «εισβάλλει» στα σχολεία η Χρυσή Αυγή. Αυτή τη φορά με την κατήχηση 6χρονων παιδιών, σε ένα πρόγραμμα που ονόμασε «διάπλαση των παίδων»!
Η «κατήχηση» της Χρυσής Αυγής ξεκίνησε το περασμένο Σάββατο από την Αρτέμιδα και την Τρίτη η οργάνωση «ανέβασε» φωτογραφίες στην επίσημη ιστοσελίδα της, κάνοντας λόγο για «κύκλο πνευματικής αφύπνισης» και «μικρούς φίλους του κινήματος».
Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η Χρυσή Αυγή, το περασμένο Σάββατο στα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης Ανατολικής Αττικής στην Αρτέμιδα «άνοιξε ένας νέος κύκλος πνευματικής αφύπνισης με την ονομασία Διάπλαση των Παίδων». Περισσότερα από 20 παιδιά ηλικίας 6-10 ετών, συνοδευόμενα από τους γονείς τους συμμετείχαν.
Δυο παιδαγωγοί που προφανώς ασπάζονται τις ιδέες της Χρυσής Αυγής έδειξαν στα παιδιά βίντεο και μίλησαν  «για την γέννηση του αρχαίου κόσμου σύμφωνα με την αρχαία Ελληνική σκέψη, έμαθαν για τους Ολύμπιους Θεούς, το αρχαίο Ελληνικό Πάνθεον και τη Χριστιανική Πίστη» αναφέρεται στην ιστοσελίδα της οργάνωσης.
Η κατήχηση βασίζεται σε κείμενο του Γεωργίου Γεωργαλά που εκδόθηκε το 1967 και είχε αναρτηθεί πρόσφατα στη σελίδα της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής των βορείων προαστίων. Σύμφωνα με αυτό, «αυτή η ηλικία είναι κατάλληλη για να φυτέψεις στο παιδί ένα πρότυπο. Η παιδική ηλικία είναι κατάλληλη για να διαμορφωθούν οι τάσεις, οι κλίσεις, τα ιδεώδη δια μέσου της φαντασίας».
Αυτή ήταν η αρχή. Γιατί θα έχει και συνέχεια όπως προαναγγέλθηκε από την ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής. «Αυτή η διαδραστική πνευματική αφύπνιση θα συνεχισθεί, καθώς οι γονείς θα ενημερώνονται από τις παιδαγωγούς της Τ.Ο και θα προσέρχονται με τα παιδιά σε καθορισμένες ημέρες και ώρες».
Ολα αυτά λίγες μέρες μετά το δημοσίευμα με τς μαρτυρίες σοκ από μαθητές για το πώς στρατολογούνται από τη Χρυσή Αυγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου