Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

ΤΟ ΒΑΜΜΕΝΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ .. ΠΑΛΙ ΓΑΪΔΟΥΡΙ ΕΙΝΑΙ !

http://mw2.google.com/mw-panoramio/photos/medium/44224576.jpg

Έρευνα έδειξε ότι 1 στους 10 Βρετανούς βάφεται... κρυφά!

Τoυλάχιστον το 11% των Βρετανών αντρών παραδέχονται ότι βάφονται κρυφά, με το καλυπτικό ματιών (κονσίλερ) και το λιπ γκλος να αποτελούν τα πλέον αγαπημένα τους προϊόντα, σύμφωνα με έρευνα.
Πάνω από 1800 άντρες στη Μεγάλη Βρετανία άνω των 18 πήραν μέρος στην έρευνα που διενήργησε το γνωστό e-shop Μόδας και Ομορφιάς, HushHush.com και ανακάλυψε τις απόψεις τους σχετικά με το μακιγιάζ και τα προϊόντα ομορφιάς. Όταν μάλιστα ρωτήθηκαν: "Βάφεστε κρυφά;", το 11% το παραδέχθηκαν.

Επιπλέον το 52% από αυτούς δήλωσε ευθαρσώς ότι βάφεται συχνά, ενώ το 21% παραδέχθηκε ότι φοράει καθημερινά... τα γυναικεία όπλα της ομορφιάς. Όπως αναφέρει η Huffington Post η έρευνα ζήτησε από τους ερωτώμενους να αποκαλύψουν ποια είναι τα αγαπημένα τους προϊόντα, με το καλυπτικό ματιών (71%), το λιπ γκλος (64%) και το μολύβι ματιών (49%) να είναι τα πιο δημοφιλή στο αντρικό νεσεσέρ.

Η μάσκαρα πρωταγωνιστεί επίσης μέσα στο βασίλειο της ομορφιάς τους με 31% αλλά και τα αυτομαυριστικά καλλύντικά που κατέχουν περίοπτη θέση στο ράφι τους (18%).
Γεωγραφικά μιλώντας, η έρευνα έδειξε ότι οι άντρες από το Νιουκάστλ είναι πιο πιθανόν να φορούν καλλυντικά με τα αρσενικά από το Έσσεξ να τους ακολουθούν κατά πόδας.
Ωστόσο σύμφωνα πάντα με την ίδια έρευνα οι Βόρειοι Βρετανοί είναι πιο πιθανόν να φορούν μέικ- απ απ' ότι οι Νότιοι με μόνον 3 από τις 10 πόλεις που ερωτήθηκαν να βρίσκονται στον νότο.
Οι πόλεις όπου βρίσκονται οι περισσότεροι άντρες που βάφονται είναι:

1. Νιουκάσλ
2. Έσσεξ
3. Λίβερπουλ
4. Λιντς
5. Εδιμβούργο
6. Μάντσεστερ
7. Έξετερ
8. Νότιγχαμ
9. Κάρντιφ
10. Μίντλσμπροου






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου