Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΗΣ ΤΡΕΛΑΣ


 Έπιασαν τους μπράβους αναζητούν τον τοκογλύφο

Άγριο ξυλοδαρμό υπέστη από τρεις «φουσκωτούς» στο Μεσολόγγι ένας 43χρονος που είχε κάνει το λάθος να δανειστεί χρήματα από έναν αδίστακτο τοκογλύφο! Οι μπράβοι, που τον ξυλοκόπησαν για να τον αναγκάσουν να πληρώσει το χρέος, συνελήφθησαν. Όχι, όμως, ο εντολέας που αναζητείται.
Το περιστατικό συνέβη αργά το απόγευμα της Τετάρτης, όταν ο 43χρονος «δανειστής» μπήκε στο κατάστημα του 31χρονου στο Μεσολόγγι συνοδευόμενος από τρεις γεροδεμένους άνδρες ηλικίας 35, 30 και 29 χρόνων και απαίτησε από τον ιδιοκτήτη να ξεπληρώσει άμεσα την οφειλή του ύψους 5.000 ευρώ. Όταν εκείνος απάντησε ότι δεν είχε να τον πληρώσει, άρχισε να τον απειλεί.
Όμως, το θύμα πράγματι δεν είχε χρήματα και ο τοκογλύφος έγινε έξαλλος, δίνοντας εντολή στους μπράβους του να τον «τιμωρήσουν». Οι τρεις δράστες χτύπησαν τον 31χρονο προκαλώντας του ελαφρές σωματικές βλάβες και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν μαζί με τον 43χρονο.

Ο επιχειρηματίας κατήγγειλε την επίθεση στην Αστυνομία και οι «φουσκωτοί» συνελήφθησαν λίγες ώρες αργότερα και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου, που διέταξε την κράτησή τους ώσπου να απολογηθούν στον ανακριτή. Ο 35χρονος και ο 29χρονος είχαν «παρελθόν» σε παρόμοια και ήταν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους. 

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου