Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

ΣΤΟΝ ΑΠΟΗΧΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥ ΓΑΪΔΟΥΡΙΟΥ




Ελλάς – Γαλλία – Χρεοκοπία


Στην Αθήνα βρέθηκε χτες για μερικές ώρες ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ. Τον Φρανσουά Ολάντ υποδέχτηκε στο αεροδρόμιο ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος ήταν πολύ δουλοπρεπής με τον Γάλλο πρόεδρο -όπως και όλοι οι Έλληνες πολιτικοί που τον συνάντησαν- και βελτίωσε την εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό.

Ο Γάλλος πρόεδρος δήλωσε πως δεν ήρθε στην Ελλάδα για να πουλήσει όπλα, αφού ξέρει πως οι Έλληνες είναι χέστηδες και δεν πολεμάνε.

Επίσης, ο Φρανσουά Ολάντ τόνισε πως όχι μόνο δεν ήρθε για να πουλήσει όπλα αλλά ήρθε για αλληλεγγύη προς τους Έλληνες, και ξεκαθάρισε πως η αλληλεγγύη είναι το όπλο των λαών, πόλεμος στον πόλεμο των αφεντικών.
Όπως δήλωσε ο Φρανσουά Ολάντ, οι γαλλικές εταιρείες θα μπουκάρουν στην Ελλάδα μόλις αρχίσουν οι ιδιωτικοποιήσεις, για να δείξουν κι αυτές την αλληλεγγύη τους στους Έλληνες.
Σύμφωνα με τον Φρανσουά Ολάντ, η Ελλάδα είναι πάρα πολύ άτυχη που δεν έχει έναν Ροβεσπιέρο να κόβει κεφάλια.
Ο Ολάντ ρώτησε τον Αντώνη Σαμαρά πώς πάει η κατάσταση στην Ελλάδα και αυτός του απάντησε πως δεν ξέρει γιατί φοβάται να ρωτήσει.
Ο Αντώνης Σαμαράς είπε στον Φρανσουά Ολάντ πως έχει χάσει την περιφερειακή του όραση από το δεξί του μάτι και πως, όταν περνάει κάνα καλό γκομενάκι, είναι αναγκασμένος να γυρνάει ολόκληρο το κεφάλι του και καρφώνεται πολύ άσχημα.

Επίσης, ο Αντώνης Σαμαράς αναφέρθηκε στους ιστορικούς δεσμούς ανάμεσα στην Γαλλία και την Ελλάδα αλλά δεν έχει καταλάβει ακόμα πως αυτά δεν τα πιστεύουν πια ούτε οι γριές που είναι για καλή ψυχή.
Ιδιαίτερα καλή εντύπωση στον Φρανσουά Ολάντ έκανε ο Φώτης Κουβέλης που δεν έβγαζε άχνα και ανάγκασε τον Γάλλο πρόεδρο να ρωτήσει τι κάνει αυτός ο μουγκός μπάρμπας εκεί πέρα αλλά του είπαν πως είναι αριστερός που έχει απαγκιστρωθεί από την Αριστερά και έχει καταπιεί την γλώσσα του.
Ο Φρανσουά Ολάντ, αφού έφαγε το καταπέτασμα, έφυγε πάλι για τη Γαλλία που έχει πάνω από 3 εκατομμύρια ανέργους και έχει βαρέσει κανόνι αλλά κάνει πως δεν το έχει πάρει χαμπάρι ακόμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου