Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ Η ΓΑΪΔΟΥΡΑ


Σάλος με τη διοικήτρια του νοσοκομείου Τρίπολης

Υποχρέωση της χαρακτήρισε η διοικήτρια του νοσοκομείου Τρίπολης, κυρία Έλενα Σιουρούνη να δέχεται στο γραφείο της και να ενημερώνει εκπροσώπους κομμάτων, αναφερόμενη στον σάλο που προκλήθηκε με τη συνάντησή της με εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής που τελικά οδήγησε και στην καθαίρεσή της.
Ο υπουργός κ. Ανδρέας Λυκουρέντζος προχώρησε το απόγευμα του Σαββάτου στην καθαίρεση  της διοικήτριας του γενικού νοσοκομείου της εκλογικής του περιφέρειας ενώ η σχετική απόφαση θα υπογραφεί την Δευτέρα.
Σε ανακοίνωσή της η κ. Σιουρούνη κάνει λόγο για κυνήγι μαγισσών χαρακτήρισε απαράδεκτα «όσα έλαβαν χώρα στο Νοσοκομείο τη νύχτα της 6ης/02/2013 και της 7ης/02/2013, θα αντιμετωπισθούν από τις αρμόδιες αρχές». Ηταν η νύχτα που τα μέλη της Χρυσής Αυγής έκαναν «έφοδο» σε θαλάμους του νοσοκομείου Τρίπολης ζητώντας να ελέγξουν εάν οι αποκλειστικές νοσοκόμες διέθεταν νομιμοποιητικά έγγραφα.
Η κ. Σιουρούνη τονίζει ότι  «το πώς αντιμετωπίζουν ή εκμεταλλεύονται το πρόβλημα της «παράνομης εργασίας» οι διάφορες πολιτικές δυνάμεις, συνάπτεται με τον πολιτικό πολιτισμό τους, την ενδοτικότητά τους στον λαϊκισμό ή την συνείδηση της ευθύνης τους και με την αντίληψή τους για την Δημοκρατία και τα ανθρώπινα δικαιώματα». Διαβάστε αναλυτική την ανακοίνωση

Ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής Σε ανακοίνωση της η Χρυσή Αυγή αναφέρει ότι «με μια απόφαση - απόδειξη της περιφρονήσεως της κυβέρνησης προς τους Έλληνες και έμμεσης νομιμοποίησης των αλλοδαπών παράνομα εργαζομένων, ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λυκουρέντζος, έπαυσε τη Διοικήτρια του Παναρκαδικού Νοσοκομείου, κυρία Ελένη Σιουρούνη».
Και συνεχίζει: Αφορμή για την παύση της κυρίας Σιουρούνη, δεν ήταν φυσικά ο χρηματισμός, όπως τούτο συμβαίνει σε πλήθος άλλων περιπτώσεων νοσοκομείων και ιατρών, όπου το κομματικό κράτος άφησε τη δυσωδία της αναμίξεώς του. Αντίθετα, η κυρία Σιουρούνη πλήρωσε το γεγονός πως παραμένει έντιμη Ελληνίδα, σε ένα Κράτος ανθελλήνων και διεφθαρμένων. Ποιο ήταν όμως το έγκλημα της διοικήτριας του Παναρκαδικού Νοσοκομείου; Η κυρία Σιουρούνη "τόλμησε" να δεχτεί την επίσκεψη κλιμακίου της Τοπικής Οργανώσεως Χρυσής Αυγής Αρκαδίας, ύστερα από καταγγελίες πλήθους συμπολιτών μας, οι οποίοι κατήγγειλαν το γεγονός της παράνομης απασχόλησης αλλοδαπών στο νοσοκομείο, με την ιδιότητα των «αποκλειστικών νοσοκόμων».
Μάλιστα η Χρυσή Αυγή αναφέρει ότι και «στο παρελθόν είχε υπάρξει παρόμοια συνάντηση με την Διοίκηση του νοσοκομείου, όπου είχε γίνει εκτενής ενημέρωση για το όλο θέμα και ζητήθηκε να παρέμβει το Αρμόδιο Υπουργείο».
Στη συνέχεια επιτίθεται κατά της ΝΔ: «Η ΝΔ βρίσκεται σε πανικό! Bλέπει ότι τα ποσοστά της εξανεμίζονται και προσπαθεί με κάθε τρόπο να πλήξει όλους όσους έχουν επαφές με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Στην συγκεκριμένη περίπτωση η κυβέρνηση αντί να διώξει τις παράνομες αλλοδαπές που διαπιστωμένα εργάζονται χωρίς κανένα υγειονομικό έλεγχο και προσφέρουν ανασφάλιστες υπηρεσίες αποκλειστικής νοσοκόμας στο Παναρκαδικό νοσοκομείο έδιωξε την Διευθύντρια, η οποία προσπάθησε να βρει λύση στο μείζον αυτό πρόβλημα. Την απαράδεκτη κίνηση του Υπουργείου να καθαιρέσει την Διευθύντρια προσπάθησαν να καλύψουν τα κανάλια της διαπλοκής, τα οποία παρουσίασαν στα ρεπορτάζ τους μια μονταρισμένη φωτογραφία με δήθεν νυχτερινές περιπολίες χρυσαυγιτών στα δημόσια νοσοκομεία».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου