Τρίτη, 5 Φεβρουαρίου 2013

ΤΟ ΑΝΟΡΓΑΝΩΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΓΑΪΔΟΥΡΙΩΝ


Στέλνουν με το... ζόρι σύνταξη σε νεκρή!

Απίστευτη απάντηση των υπευθύνων  στην κόρη της νεκρής που έχει ενημερώσει την υπηρεσία και μάταια έχει ζητήσει να μην κατατίθεται η σύνταξη του ΟΣΕ στο λογαριασμό της μητέρας της!Τη λογική του παραλόγου της ελληνικής πραγματικότητας βιώνει μια πατρινή που πριν από ένα χρόνο έχασε την μητέρα της η οποία ήταν συνταξιούχος του ΟΣΕ. Από τότε και για επτά μήνες, παρόλο που οι κόρη της εκλιπούσης ενημέρωσε το ταμείο για τον θάνατο της μητέρας της οι αρμόδιοι εξακολουθούσαν να βάζουν στο λογαριασμό της κάθε μήνα την σύνταξη.
Τα απίστευτα συνεχίζονται μέχρι σήμερα, καθώς μετά από ένα χρόνο, προσπαθεί η οικογένεια της να επιστρέψει τα χρήματα που έχουν συγκεντρωθεί στο βιβλιάριο της μητέρας της και πέφτει πάνω σε... τοίχο!
Αποκορύφωμα της ανοργανωσιάς και του χάους ήταν η απάντηση που έλαβαν οι συγγενείς της εκλιπούσης, όταν από το ΤΑΠ – ΟΣΕ την παρέπεμψαν στο λογιστήριο του κράτους και η οποία ήταν απίστευτη.

Όπως γράφει το patrastimes.gr οι συγγενείς επικοινώνησαν με το Λογιστήριο του κράτους τους ενημέρωσαν πως η νεκρή έπαιρνε ακόμα σύνταξη όχι με... δική της ευθύνη και ζήτησαν να τους δοθούν οδηγίες για το πώς θα επιστρέψουν τα χρήματα – 7.000 ευρώ – που έχουν συγκεντρωθεί στο λογαριασμό της και έκπληκτοι άκουσαν να τους απαντούν, πως δεν γνωρίζουν τι πρέπει κάνουν και τους προέτρεψαν να τα αγοράσουν... παστέλια!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου