Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

ΓΑΪΔΟΥΡΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ


Αστυνομικός χτύπησε, έγδυσε, έδεσε με χειροπέδες και εγκατέλειψε 23χρονο στο Βόλ

Αστυνομικός χτύπησε, έγδυσε, έδεσε με χειροπέδες και εγκατέλειψε 23χρονο στο Βόλο

Στη σύλληψη ενός 33χρονου Υπαρχιφύλακα προχώρησε η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων του Βόλου, έπειτα από καταγγελία 23χρονου ότι τον απήγαγε υπό την απειλή όπλου τον οδήγησε σε ερημικά τοποθεσία και αφού τον έγδυσε και τον έδειρε τον παράτησε αβοήθητο και δεμένο με χειροπέδες.
Το άτυχο 23χρονο φέρεται πως εντόπισε το πρωί της Πέμπτης ένας τσοπάνης ο οποίος μόλις έφτασε στη στάνη του και τον αντίκρισε γυμνό, δεμένο με χειροπέδες σε άσχημη κατάσταση.
Ο 23χρονος μόλις απελευθερώθηκε πήγε σε αστυνομικό τμήμα όπου κατήγγειλε τον αστυνομικό.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο άνδρες είχαν προσωπικές διαφορές για μια γυναίκα.
Η κοπέλα του 33χρονου φέρεται να είπε στο ταίρι της ότι ο 23χρονος, με τον οποίο είχε σχέση στο παρελθόν, συνέχιζε να τη τηλεφωνεί και να την παρενοχλεί.
Για το λόγο αυτό ο Υπαρχιφύλακης συναντήθηκε με τον νεαρό, υπό την απειλή βίας τον οδήγησε σε ερημική τοποθεσία και αφού τον έγδυσε και τον έδεσε με χειροπέδες τον ξυλοκόπησε και τον εγκατέλειψε.
Μάλιστα ο νεαρός φέρεται να κατήγγειλε ότι ο 33χρονος πυροβόλησε αρκετές φορές στον αέρα για εκφοβισμό και τον απείλησε πως αν ξαναενοχλήσει την κοπέλα θα υπάρξουν χειρότερες συνέπειες.
Ο αστυνομικός ετέθη σε διαθεσιμότητα, ενώ εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για αρπαγή, έκθεση, επικίνδυνη σωματική βλάβη, παράνομη κατακράτηση, εξύβριση και άλλα αδικήματα, ενώ θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου