Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

ΤΑ ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ


 

Ξανά στην Ηλεία η παπαδιά κι ο εραστής!

Στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας βρίσκονται από την Παρασκευή ο 41χρονος Νίκος Παναγόπουλος και η 43χρονη Θεοδώρα Αυγεροπούλου, δράστες της δολοφονίας του 52χρονου ιερέα Αθανάσιου Αυγερόπουλου από τη Φωκίδα, τον περασμένο Σεπτέμβριο στην Ηλεία.
Οι δύο δράστες βρίσκονται στην Ηλεία και κρατούνται στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας, ενώ το πρωί της Παρασκευής οδηγήθηκαν στον Ανακριτή για συμπληρωματική κατάθεση για την υπόθεση και αναμένεται να επιστρέψουν στα κελιά τους στις Φυλακές Κορυδαλού πιθανότατα τη Δευτέρα.
Το άγριο φονικό που είχε συγκλονίσει το Πανελλήνιο τον περασμένο Σεπτέμβριο, σημειώθηκε στην περιοχή της Κρέστενας, εκεί που ο εραστής της παπαδιάς είχε στήσει καρτέρι θανάτου στον άτυχο ιερέα, με τη σύζυγό του να είναι αυτή που τον οδήγησε ουσιαστικά στον θάνατο, καθώς σταμάτησε το αυτοκίνητο στο προσυμφωνημένο σημείο το δρόμου, στο ύψος των Κρουνών, ισχυριζόμενη ότι θέλει να κατέβει για φυσική της ανάγκη.
Η εξιχνίαση της δολοφονίας αποδείχθηκε τελικά πολύ εύκολη υπόθεση για τις Αστυνομικές Αρχές της Ηλείας, οι οποίες την ίδια κιόλας ημέρα έφτασαν και στον δράστη και στην ηθική αυτουργό.

Οι δυο τους οδηγήθηκαν τότε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας, ο οποίος άσκησε στον Νίκο Παναγόπουλο ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και στη Θεοδώρα Αυγεροπούλου δίωξη για ηθική αυτουργία και άμεση συνέργεια.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου