Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΑ ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ



Σάλος με την επίσκεψη Γερμανών νεοναζί στη Βουλή


Φιλοξενούμενοι της Χρυσής Αυγής στην Ελλάδα ήταν Γερμανοί νεοναζί νεοναζιστικής οργάνωσης «Freies Netz Süd» από την Βαυαρία οι οποίοι με υπερηφάνεια ανακοίνωσαν τους την Τετάρτη, την επίσκεψή τους στα γραφεία της Χ.Α. στη Βουλή.
Η επίσκεψη εκπροσώπων της  ακροδεξιάς βαυαρικής οργάνωσης  στα γραφεία της Χρυσής Αυγής  στο κτήριο του κοινοβουλίου, αποδεικνύεται  από φωτογραφίες που ανήρτησαν  τα μέλη της «Freies Netz Süd» στην επίσημη ιστοσελίδα τους.
Οι αντιπρόσωποι της γερμανικής νεοναζιστικής οργάνωσης φωτογραφήθηκαν εντός του ελληνικού κοινοβουλίου μαζί με τον κ. Μιχαλολιάκο και δημοσίευσαν τις φωτογραφίες.
Σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα  «Berliner Zeitung», η οποία αποκάλυψε το θέμα, πρόκειται  για τους κύριους Ματίας Φίσερ και Σεμπάστιαν Σμάους.
Μάλιστα ο Φίσερ ηγείται του μεγαλύτερου νεοναζιστικού δικτύου της Βαυαρίας.


Η συγκεκριμένη οργάνωση χαρακτηρίζεται ως μία από τις πλέον εξτρεμιστικές  στον γερμανικό ακροδεξιό χώρο και  έχει απασχολήσει αρκετές φορές  τις αρχές τις Γερμανίας για  τις δράσεις της κατά των μεταναστών.
Τα στελέχη του «Freies Netz Süd» επισκέφθηκαν την Αθήνα την ημέρα που η Χρυσή Αυγή πραγματοποίησε την πορεία στο κέντρο της πρωτεύουσας για την επέτειο των Ιμίων. Στην ιστοσελίδα της οργάνωσης υπήρξε εκτενέστατη αναφορά τόσο στην συνάντηση της αντιπροσωπείας με τον κ. Μιχαλολιάκο όσο και από την συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής.
Στο ρεπορτάζ της «Berliner Zeitung» με τίτλο «Φιλοξενούμενοι της Χρυσής Αυγής στην Ελλάδα Γερμανοί νεοναζί» διαβάζουμε και τις δηλώσεις του Υπουργού Εσωτερικών του κρατιδίου της Βαυαρίας, Γιόαχιμ Χέρμαν, ο οποίος προειδοποιεί για τον κίνδυνο διασύνδεσης μεταξύ Ελλήνων και γερμανών ακροδεξιών.

 «Παρακολουθούμε με προσοχή τις διασυνδέσεις μεταξύ ελληνικών και βαυαρικών ακροδεξιών στοιχείων. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε να δημιουργηθεί ένα ακροδεξιό δίκτυο» δηλώνει στην εφημερίδα ο Χέρμαν.
Εκπρόσωπος της βαυαρικής υπηρεσίας για την προστασία του Συντάγματος δήλωσε επίσης στην εφημερίδα ότι η Χρυσή Αυγή έχει επαφές με βαυαρούς Νεοναζί οι οποίες καλλιεργούνται μέσω ακροδεξιών εκδηλώσεων στο εξωτερικό.
Και αποκαλύπτει  ότι ομάδα της Χ.Α. συναντήθηκε  τον Νοέμβριο στην περιοχή Νυρεμβέργης/ Φούρτ με Βαυαρούς ακροδεξιούς.
Μάλιστα, σύμφωνα με την εφημερίδα, στόχος της Χρυσής Αυγής είναι να δημιουργήσει πυρήνες σε όσες χώρες και περιοχές υπάρχει μεγάλος αριθμός ελλήνων μεταναστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου