Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ;



Πηγαίνεις γυμναστήριο; Ε, τότε πλήρωσε τεκμήριο!

Θέλετε να έχετε ένα υπέροχο σώμα; Θέλετε να ψυχαγωγείστε και να διώχνετε την αρνητική ενέργεια; Ε τότε ετοιμαστείτε για τεκμήριο...


Με απλά λόγια, αν το εισόδημα σας δεν δικαιολογεί τις παραπάνω... «χλίδες», θα κληθείτε από τον έφορο να δώσετε εξηγήσεις πως ως άπορος μπορείτε να γυμνάζεστε και να χορεύετε!
Στη σχετική εγκύκλιο της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων τονίζεται ότι υποχρέωση να ενημερώσουν για τον αριθμό φορολογικού μητρώου όλων των πελατών τους έχουν πλέον και οι σχολές χορού, πολεμικών τεχνών , τα ωδεία και τα γυμναστήρια. Παράλληλα, μαζί με τα ΑΦΜ υποχρεούνται να αποστέλλουν και το ύψος των συνδρομών που εισπράττουν από τους πελάτες τους!
«Ίσως το μέτρο περιορίσει τη φοροδιαφυγή. Προσωπικά συμφωνώ με το μέτρο» δηλώνει η πρόεδρος του Σωματείου Ιδιοκτητών χορού Ελλάδας κα Ελένη Μπουρτζίκου!
Αν είστε ή υπήρξατε μέλος τα τελευταία δύο χρόνια σε κάποιο γυμναστήριο, τότε σύντομα θα επικοινωνήσει κάποιος μαζί σας για να σας ζητήσει το ΑΦΜ, αφού αυτές οι εντολές έχουν δοθεί από το ΥΠΟΙΚ!

Μέχρι στιγμής πάντως οι πελάτες αντιμετωπίζουν με δυσπιστία τα τηλεφωνήματα των γυμναστών αφού δεν έχουν καμία ενημέρωση για το σχετικό μέτρο!
«Ζούμε το θέατρο του παραλόγου. Ένας πελάτης μας, μας κατηγόρησε, φωνάζοντας ότι συνεργαζόμαστε με την κυβέρνηση και πως έχουμε σκοπό να τον φακελώσουμε! Ένας άλλος μας απείλησε μέχρι με μηνύσεις . Άλλοι μας δίνουν ψεύτικά ΑΦΜ , ενώ υπάρχουν και ανήλικοι που δεν διαθέτουν ΑΦΜ! το υπουργείο δεν μας έχει διευκρίνισε για αυτές τις κατηγορίες» δηλώνει υπεύθυνη επικοινωνίας γνωστού γυμναστηρίου στο Νέο Ηράκλειο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου