Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

ΚΟΨΕ ΜΟΥΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ






Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του
Αυτός είναι ο 50χρονος σάτυρος από το Κιλκίς


    Με διάταξη του εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς, η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία και τις φωτογραφίες του 50χρονου που συνελήφθη στην Αξιούπολη του Κιλκίς για ναρκωτικά και πορνογραφία ανηλίκων, ενώ φέρεται να είχε αποπλανήσει επανειλημμένα ένα ανήλικο παιδί στο οποίο έδινε ναρκωτικά!

    Πρόκειται για τον ΤΣΑΤΑΛΜΠΑΣΟΓΛΟΥ Πρόδρομο του Νικολάου και της Χρυσούλας, που γεννήθηκε το 1962 και κατοικεί στο Καμπάνη Κιλκίς. Στο σπίτι του 50χρονου είχαν βρεθεί δύο ψηφιακά αποθηκευτικά USB μέσα στα οποία ήταν αποθηκευμένες 469 φωτογραφίες ανηλίκων με υλικό παιδικής πορνογραφίας.

    Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας με τη χρησιμοποίηση ανηλίκων που δεν έχουν συμπληρώσει το 15ο έτος, αποπλάνηση παιδιού που συμπλήρωσε τα 12 αλλά όχι τα 14 έτη κατ’ εξακολούθηση και προσφορά ναρκωτικών (κάνναβη) σε τρίτο με την επιβαρυντική περίσταση της ενέργειας της πράξης με σκοπό να προκαλέσει την χρήση ναρκωτικών από ανήλικο κατ’ εξακολούθηση.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου