Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

ΕΙΠΕ ΤΑ ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ .. ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ !!




Συνέλαβαν ανάπηρο γιατί αποκάλεσε αστυνομικούς ''γαϊδούρια''

Στα κρατητήρια ''έσυραν'' έναν 29χρονο από τον Λασίθι ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, Ειδικοί Φρουροί, τους οποίος αποκάλεσε ο νεαρός άνδρας ''γαιδούρια''. 
Ο 29χρονος πάσχει από Οξεία λευχαιμία, μετά από μια μεγάλη περιπέτεια, αφού υπεβλήθη σε μεταμόσχευση, μπόρεσε να σταθεί ξανά στο πόδια του και να κινείται με αναπηρικό όχημα. 
Σύμφωνα με πληροφορίες, προσπάθησε να παρκάρει το όχημα του σε πόλη του Λασιθίου σε θέση στάθμευσης αναπήρων, μπροστά από μια δημόσια υπηρεσία. 
Την θέση όμως είχε καταλάβει το Ι.Χ. αυτοκίνητο ενός Λασιθιώτη πολιτευτή και την διπλανή δύο μοτοσυκλέτες. 
Τότε έκανε το...λάθος να ζητήσει τη βοήθεια δύο αστυνομικών οι οποίοι βρίσκονταν στο σημείο προκειμένου να απομακρύνουν τις μοτοσυκλέτες και να παρκάρει. Εκείνοι εξέλαβαν ως προσβολή την παράκληση του 29χρονου και τον αγνόησαν. 
Τότε εκείνος εκνευρισμένος τους αποκάλεσε ''γαϊδούρια'' και συνελήφθη, περνώντας στο κρατητήριο τις επόμενες ώρες. ''Ως πρώην αστυνομικός αυτό που θέλω να πω στο γιο μου είναι πως σε αντίστοιχες περιπτώσεις να μην χαρακτηρίζει έτσι τέτοιους ανθρώπους γιατί και τα ζώα έχουν συνείδηση'' δήλωσε ο πατέρας του 29χρονου, συνταξιούχος αστυνομικός.

Για το θέμα έχει ενημερωθεί ο Αστυνομικός Διευθυντής Λασιθίου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου