Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου 2013

ΖΩΝΤΑΣ ΣΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΓΑΪΔΟΥΡΙΩΝ


Χανιά: Υπόθεση κακοποίησης 12χρονου ερευνά η αστυνομία


Χανιά: Υπόθεση κακοποίησης 12χρονου ερευνά η αστυνομία


Υπόθεση κακοποίησης ενός ανηλίκου αγοριού από τους γονείς του, ερευνούν οι αστυνομικές αρχές των Χανίων.
Αργά το απόγευμα, κάτοικοι της συνοικίας «Χαλέπας», εντόπισαν το μικρό παιδί να περιφέρεται στο δρόμο και ειδοποίησαν τις αρχές. Αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, που πήγαν στο σημείο, άκουσαν από το 12χρονο αγοράκι, το οποίο είναι αλβανικής καταγωγής, αλλά γεννήθηκε στα Χανιά, να τους λέει ότι έφυγε από το σπίτι του, υποστηρίζοντας ότι το έδερναν οι γονείς του.

Το παιδί υπέδειξε στους αστυνομικούς το σημείο που βρισκόταν το σπίτι, που έμενε, και όταν οι αστυνομικοί μπήκαν σε αυτό βρήκαν μια αλυσίδα 10 μέτρων κλειδωμένη με λουκέτο, με την οποία -σύμφωνα με τη μαρτυρία τού ανήλικου- το έδεναν οι γονείς του.
Το παιδί κατάφερε να ξεφύγει και να βγει στο δρόμο, ενώ οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον πατέρα του, ηλικίας 46 ετών, ο οποίος εργάζεται περιστασιακά σε οικοδομικές εργασίες, τη μητέρα, ηλικίας 43 ετών, και τον αδελφό του, 21 ετών.
Το παιδί, που βρίσκεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση, δέχεται τη στήριξη ειδικών, ενώ θα εξεταστεί και από ιατροδικαστή για να διαπιστωθεί το μέγεθος τής κακοποίησης, που έχει υποστεί. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου