Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

ΣΩΡΙΑ ΚΛΟΠΩΝ ΤΑ ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ !!


Έκλεψαν τα παπούτσια των ενοίκων πολυκατοικίας στην Πάτρα

Μόνο με τις… παντόφλες τους απόμειναν οι κάτοικοι μιας πολυκατοικίας στην Ακτή Δυμαίων στην Πάτρα, που έπεσαν θύματα μιας περίεργης κλοπής. Οι άγνωστοι που διέρρηξαν την κεντρική πόρτα και τρύπωσαν στο κτίριο, μπορεί να είχαν άλλους σκοπούς, δεν άφησαν όμως ανεκμετάλλευτη τη συνήθεια των ενοίκων να αφήνουν στο διάδρομο τις… παπουτσοθήκες τους! Έτσι, άρπαξαν όλα τα παπούτσια που ανήκαν σε κατοίκους τριών διαμερισμάτων και έγιναν άφαντοι!
Περίεργη ήταν και η κλοπή που έγινε στην περιοχή του Σιδηροδρομικού Σταθμού της Νάουσας. Οι δράστες διέρρηξαν μια αποθήκη και άρπαξαν 40 χαρτοκιβώτια μιας εταιρείας τα οποία που περιείχαν πλαστικά… δίχτυα για την αποθήκευση φρούτων!

 Ωστόσο, οι δύο Έλληνες ηλικίας 41 και 49 χρόνων συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφαλείας και θα εξηγήσουν στον εισαγγελέα σε τι θα τους χρησίμευαν αυτά που άρπαξαν.
«Θεριακλής» ήταν ένας 18χρονος Αλβανός που παραβίασε ένα περίπτερο στο κέντρο της πόλης του Ρεθύμνου και άρπαξε πέντε πακέτα τσιγάρα και 68 ευρώ. Ωστόσο, τον τσάκωσαν άνδρες της Ασφαλείας που έκαναν περιπολία και τον παρέπεμψαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.
Έρευνες για να εξακριβώσουν την προέλευση τμημάτων χαλκού που βρήκαν μέσα σε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο το οποίο ακινητοποίησαν μετά από καταδίωξη στην περιοχή των Γιαννιτσών του δήμου Πέλλας, κάνουν οι αστυνομικοί. Ο 36χρονος Αλβανός οδηγός του οχήματος που προσπάθησε να ξεφύγει με επικίνδυνους ελιγμούς συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, αλλά ο συνοδηγός κατάφερε να εξαφανιστεί και αναζητείται.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου