Τί κι αν ... κόσμος και κοσμάκης περιμένει την επικύρωση διαδικασιών ρύθμισης οφειλών; Φαίνεται πως ... άλλα θέματα - που μας γυρίζουν σε άλλες δεκαετίες - προέχουν!


Υπουργός της κυβέρνησης σήκωσε το ακουστικό του τηλεφώνου και σχημάτισε τον αριθμό έφορου της Κρήτης. Δεν ήθελε να ενημερωθεί για την πορεία είσπραξης των εσόδων ή τις οφειλές των φορολογούμενων, αλλά να απαιτήσει ρουσφέτι!
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Cretalive, ο υπουργός, με έντονο ύφος απαίτησε από τον έφορο να προωθήσει την υπόθεση πασίγνωστου ξενοδόχου, με δραστηριότητα σε όλη την Ελλάδα, χρηματοδότη της ΝΔ και προσωπικό φίλο του πρωθυπουργού, προκειμένου να του καταβληθεί άμεσα η επιστροφή ΦΠΑ.

Η απαίτηση αυτή, ωστόσο, ήρθε τη στιγμή που ο φάκελος του μεγαλοξενοδόχου δεν έχει ακόμη ελεγχθεί, ενώ φαίνεται πως υπάρχουν και κάποιες παρατυπίες... Μπορεί να μην περισσεύει χρόνος για να προχωρήσουν θέματα που καθημερινά ταλαιπωρούν τους πολίτες αυτής της χώρας, υπάρχει όμως χρόνος για τον υπουργό να τηλεφωνεί και να απαιτεί ... ρουσφέτια...

Πηγή