Σκηνές..απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν εντός του Αστυνομικού Μεγάρου Ηρακλείου όταν μία λεκτική αντιπαράθεση μεταξύ δύο ..συναδέλφων εξελίχθηκε σε άγρο καυγά. 
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο αστυνομικοί , σε ανύποπτο χρόνια διαπληκτίστηκαν για ασήμαντη αφορμή, και όχι πάντως για υπηρεσιακούς λόγους και η συνέχεια πήρε άσχημη τροπή. Η μία κουβέντα έφερε την άλλη ώσπου δεν άργησε να ξεκινήσει ο καυγάς , με χτυπήματα εκατέρωθεν.
Οι συνάδελφοι τους , που δεν πίστευαν στα μάτια τους, έσπευσαν να τους χωρίσουν και να τους μεταφέρουν στο νοσοκομείο . Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τουλάχιστον ο ένας από τους δύο φέρει σοβαρά τραύματα κυρίως στα πλευρά.

Το επεισόδιο δημιουργεί προβληματισμό , με δεδομένη την έντονη συζήτηση που έχει ξεκινήσει το τελευταίο διάστημα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες καλούνται να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους οι εργαζόμενοι στα Σώματα Ασφαλείας . Σίγουρα ένα τέτοιο φαινόμενο δεν μπορεί να δικαιολογηθεί , όταν μαλιστα σημειώνεται εντός Αστυνομικού Μεγάρου και αποδυναμώνει τα επιχειρήματα της ΕΛ.ΑΣ για το πώς πρέπει να αντιδρούν απλοί πολίτες σε ανάλογες καταστάσεις
Σίγουρα πάντως θα απασχολήσει έντονα την ηγεσία της τοπικής ΕΛ.ΑΣ.